BNP Paribas PF introduceert binnenkort De Persoonlijkste Sr. Lening!


BNP Paribas PF introduceert binnenkort De Persoonlijkste Sr. Lening!

Dit product biedt mensen van 60 jaar en ouder de kans om op een betaalbare en verantwoorde manier de aankoop van bijvoorbeeld een camper of de verbouwing van hun woning te financieren. Of om de maandlasten van bestaande leningen te verlagen.

Met De Persoonlijkste Sr. Lening kunt u in veel gevallen een langere looptijd bieden aan uw klanten. De lening moet zijn afgelost voordat uw klant de leeftijd van 78 jaar bereikt.

Kansen voor uw portefeuille
Ouderen blijven steeds langer actief en mobiel. Maar een financiering voor een grote aankoop kunnen ze vaak niet krijgen. Of alleen met een korte looptijd waardoor de maandlasten niet op te brengen zijn. Ook zien we ouderen die al een lening hebben en die verplicht worden die lening versneld af te lossen. Met hetzelfde gevolg: hoge maandlasten. 

U zult deze doelgroep ongetwijfeld ook tegen komen in uw portefeuille. Zonder dat u ze een passende oplossing kunt bieden. Met De Persoonlijkste Sr. Lening gaan wij daar verandering in brengen. Een oplossing die uniek is in het intermediaire kanaal. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op 088-2376060