Agentschap aanvragen

Zoals u op de website heeft kunnen constateren bieden wij u alle beschikbare aanbieders aan en bent u in staat om uw klant dé financiering te bieden die het best bij hem past tegen de meest gunstige voorwaarden. Door onze kennis en jarenlange contacten met alle aanbieders kunt u maximaal profiteren van een efficiënte werkwijze (o.a. via één loket naar alle aanbieders) en een optimale offerte. De volledige verwerking wordt u daarbij grotendeels uit handen genomen, zodat u alle aandacht kunt geven aan de advisering van uw klant. Wij zijn niet voor niets door het intermediair verkozen tot Serviceprovider van het jaar.

Let op! Velden met een * zijn verplichte velden.

Algemene gegevens

 

Contactgegevens

Wilt u ook een licentie ontvangen voor MijnLeenadvies? *

Is er ooit aan u of een aan u gelieerde entiteit een agentschap geweigerd of opgezegd? *

 

Heeft u nog op- of aanmerkingen

 

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met het digitaal verwerken van uw (persoonlijke) gegevens en met het onderstaande:
Hierbij gaat u akkoord dat de bovenstaande gegevens juist zijn. Er zal een door de Wft verplichte screening procedure worden doorlopen in het kader van aan hem/haar toevertrouwde- en vertrouwelijke persoonlijke gegevens (mede) in het kader van krediet bemiddelingsactiviteiten. Tevens verklaart intermediair in zijn geheel te voldoen aan de eisen die de Wft en andere wetgeving (b.v. Bgfo3, Wet op de privacy etc.) aan haar stelt.