Intermediaire software

Het gemak en service van CFSN Kredietendesk

U wilt graag in contact komen met (potentiële) cliënten. Dan is het verstandig om hen ook het gemak te geven om op elk willekeurig tijdstip waarop het uw cliënt uitkomt met u in contact te treden.

Dat kan zijn om in de avonduren kredietinformatie te bekijken en om daadwerkelijk een kredietaanvraag te doen, of om snel te berekenen wat men maximaal kan lenen. CFSN Kredietendesk denkt met u mee om uw kredietverstrekking aan uw cliënten op een zo efficiënt mogelijke wijze te laten geschieden met een maximale bereikbaarheid voor uw cliënten. Daarmee bereikt ook u een maximaal resultaat.

Kredietaanvraagformulier
Wij hebben derhalve een aanvraagformulier voor u beschikbaar die u op uw eigen website kunt plaatsen waarmee uw cliënt of een bezoeker bij u een kredietaanvraag kan indienen. De aanvraag komt via mail bij u binnen en tegelijk bij CFSN Kredietendesk. Wij gaan er dan vast mee aan de slag. Indien u toegang heeft tot de applicatie van MijnLeenadvies, wordt de aanvraag direct in uw applicatie van MijnLeenadvies 'ingeschoten' en u krijgt daarvan separaat ook een mail in uw inbox. Vanuit de MijnLeeandvies database kunt u de aanvraag verder verwerken. Makkelijker kan het niet!

VKM berekening
VKM is “Verantwoord Krediet Maximum”. Daarmee wordt met de juiste VFN rekenfactoren voor consumptief krediet in theorie een indicatie kan geven wat uw cliënt kan lenen. CFSN Kredietendesk heeft voor u een VKM module ontwikkeld die u op uw eigen website kunt plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

MijnLeenadvies
Informatie omtrent de online Wft software applicatie kunt u vinden via de bovenstaande button of klik hier. Deze applicatie loodst u door het hele Wft adviestraject. Bekijk gerust de mogelijkheden of neem contact met ons op. salessupport@cfsn.nl of bel 088-237 60 60.