Marketingondersteuning

Wij ondersteunen u met uw marktbewerking

Als intermediair wilt u graag bezig zijn met het geven van een passend advies van financiële producten aan uw cliënten. U wilt tevens aan wet- en regelgeving voldoen, maar ook vanwege de continuïteit van uw onderneming met uw bestaande cliënten in contact blijven, met hen communiceren en nieuwe cliënten werven. U wilt vast en zeker uw onderneming onder de aandacht brengen.

Marketingactiviteiten zijn onontbeerlijk om dat te bereiken. Wij ondersteunen u derhalve met uw marktbewerking door in ons extranet een volwaardige online marketing portaal aan te bieden.

Full color posters, flyers en bijsluiters, evenals (nieuws)brieven
Met een paar muisklikken bestelt u voorbedrukte full color posters, flyers en bijsluiters incl. uw logo en bedrijfsgegevens. De voorbeeld teksten kunt u ook naar eigen behoefte aanpassen, zodat het een hele persoonlijke boodschap aan uw klanten wordt. Wij hebben deze items natuurlijk ontwikkeld om consumptief krediet onder de aandacht van uw (potentiële) cliënten te brengen, maar omdat wij partners in business zijn hebben wij deze ook ontwikkeld voor hypotheken en verzekeringen in het algemeen én op productniveau. Bijvoorbeeld om uw cliënt te wijzen op een levens- of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Nadat u bent ingelogd kunt u via 'Marketingondersteuning' alle mogelijkheden bekijken en uw wensen via het 'Offerte / Bestel' formulier opvragen. Doe er uw voordeel mee!