Adviesbox koppelen aan CFSN Kredietendesk
CFSN Kredietendesk in enkele stappen koppelen aan adviesbox?

Met één offerteaanvraag ontvangt u meerdere kredietoffertes. U voldoet hiermee aan uw onafhankelijke status.

CFSN Kredietendesk activeren in Adviesbox

CFSN Kredietendesk activeren in adviesbox

Met het koppelen van Adviesbox aan CFSN Kredietendesk kunt u met een paar muisklikken een kredietofferte aanvragen. Dat is efficiënt en bespaart u veel tijd.

U kiest voor de offerte een kredietaanbieder (wij adviseren een keuze voor Interbank) en u verzendt de aanvraag naar ‘CFSN Kredietendesk’. Wij geven u vervolgens van meerdere kredietaanbieders een voorstel retour, zodat u het best passende voorstel kunt aanbieden aan uw klant. Het kan zijn dat de gekozen kredietaanbieder de aanvraag afwijst, of dat een andere kredietaanbieder over betere voorwaarden beschikt of een lagere rente heeft.

  Zo werkt adviesbox

In Adviesbox kunt u een financieel advies samenstellen voor uw klant. Dat kan een hypotheekadvies zijn, in combinatie met bijvoorbeeld een restschuldfinanciering. Wanneer u CFSN Kredietendesk in Adviesbox instelt als uw serviceprovider voor kredieten worden offerte-aanvragen automatisch via HDN naar ons doorgestuurd. U krijgt de offertes vervolgens per e-mail van ons terug.

  Waarom Adviesbox koppelen?

Koppelt u Adviesbox aan CFSN Kredietendesk? Dan krijgt u met één offerte-aanvraag een kredietofferte van alle mogelijke aanbieders per e-mail teruggestuurd. Vaak al binnen een uur. CFSN Kredietendesk betaalt u bovendien minimaal dezelfde en soms zelfs een betere provisie door dan de banken rechtstreeks. Ook betaalt u geen kosten voor uw aanstelling en zijn er geen productieverplichtingen.

 

 Adviesbox koppelen?

U moet een aanstelling bij CFSN Kredietendesk hebben om te kunnen koppelen. Heeft u nog geen aanstelling? Vraag dan heel eenvoudig een kosteloze aanstelling aan. Wanneer u eerst meer informatie over de Adviesbox wil, kunt u een persoonlijk gesprek aanvragen met uw adviseur.

  Bent u geïnteresseerd?

Heeft u vragen over de Adviesbox? Dan kunt u ons bellen op 088-237 60 60 of mailen naar salessupport@cfsn.nl


Geïnteresseerd?

Als onafhankelijk Financieel Service Center zijn wij uw verlengstuk en behartigen wij uw belangen en met name ook die van uw cliënten. Uw adviseur vertelt u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen op 088 - 237 60 60 of mailen naar salessupport@cfsn.nl