Over CFSN Kredietendesk

Met minder inspanning een beter rendement!

CFSN Kredietendesk is een onafhankelijk Financieel Service Center voor het mid- en backoffice proces voornamelijk gericht op consumptief krediet en financial lease overeenkomsten, maar ook beschikken wij over expertise om uw zakelijke MKB klanten te helpen met hun financieringsvraagstukken. Dat kan een objectfinanciering zijn maar ook kortlopend werkkapitaal. Omdat wij ons focussen op dit specialisme zijn wij in staat u alle aandacht te geven en u maximaal te kunnen ondersteunen in deze tak van financiële dienstverlening.

CFSN Kredietendesk heeft medewerkers in dienst die decennia lang ervaring hebben opgedaan bij zowel kredietaanbieders als bij het intermediair. Wij weten wat het is om samen met een klant het adviestraject te doorlopen en te bemiddelen. Die ervaring maakt CFSN Kredietendesk voor u tot een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partner in business met toegevoegde waarde.

Wij verzorgen voor het intermediair de volledige operationele en administratieve afhandeling en begeleiding van het gehele kredietaanvraagproces van: aanvraag > advies en ondersteuning > het acceptatietraject > terugkoppeling naar het intermediair > contractopmaak > contract- en stukkencontrole tot finale afhandeling. Tevens verzorgen wij uw agenda om het proces te stimuleren. U ontvangt maandelijks een compleet rekening courant waarbij wij tevens de provisieuitbetaling aan het intermediair verzorgen.

 Beloningsbeleid CFSN Kredietendesk

Behoudens uitzonderingsgevallen, brengen de medewerkers binnen onze organisatie geen advies uit aan consumenten en/of aan ondernemers c.q. ondernemingen over het oplossen van financieringsvraagstukken en hebben zij geen klantcontact. Het uitgangspunt is aldus dat CFSN geen invloed heeft op de passende producten die op basis van een adviesrelatie met het intermediair aan klanten verstrekt worden. Hoewel CFSN door de aard van haar dienstverlening geen sturing kan geven aan het adviesproces richting de klant, heeft CFSN ervoor gekozen haar medewerkers uitsluitend op vaste basis te belonen. Medewerkers ontvangen een vast maandelijks salaris en ontvangen geen (enkele vorm van een) variabele beloning. CFSN Kredietendesk wordt voor haar dienstverlening inzake consumptief krediet, volgens wettelijke regelingen, betaald door de kredietverstrekkers middels doorlopende provisie.

 Wet- en regelgeving en commercie

Daarnaast willen wij meer voor het intermediair betekenen door hen te ondersteunen bij het voldoen aan wet- en regelgeving (Wft en Bgfo 3), U kunt met korting gebruik maken van ons opleidingen-arrangement bij Lindenhaeghe (bekijk de mogelijkheden via deze link https://cfsn.lindenhaeghe.nl/). Maar ook op het gebied van marketing. Marketingactiviteiten zijn onontbeerlijk om dat te bereiken. Wij ondersteunen u derhalve met uw marktbewerking. Met een web-based marketing portaal kunt u professionele commerciële acties opzetten richting bestaande en nieuwe cliënten. Met een paar muisklikken bestelt u voorbedrukte full color posters, flyers en bijsluiters incl. uw logo en bedrijfsgegevens. Onder 'Diensten' treft u de mogelijkheden hiervoor aan.

 

Aanvragen digitaal indienen en beheren

Door in te loggen in het menu 'Inloggen' kunt u online uw aanvragen indienen en beheren. Uw kredietaanvragen worden voor u in een eigen database opgeslagen, zodat u uw eigen kredietadministratie online kunt raadplegen en wijzigen. Ook onderweg of bij uw cliënt.

Bij het invullen van het aanvraagformulier kunt u tussentijds uw aanvraag gegevens opslaan en later verder gaan. Onze acceptanten gaan uw aanvraag bekijken op compleetheid en op basis van het profiel van uw cliënt wordt de kredietaanvraag bij meerdere banken ter beoordeling voorgelegd. Voor MijnLeenadvies kunt u via www.cfsn.nl/mijnleenadvies inloggen in de Wft applicatie van MijnLeenadvies. 

 Verantwoorde kredietverstrekking

CFSN Kredietendesk beschikt over aanstellingen bij alle beschikbare kredietaanbieders in Nederland. Door de ervaring van de medewerkers van CFSN Kredietendesk en hun kennis van de acceptatiecriteria van de banken te koppelen aan uw behoefte voor efficiënte kredietverstrekking aan uw cliënten, waarbij het klantbelang voorop staat, ontstaat er een goede samenwerking waarbij wij elkaar kunnen aanvullen om te komen tot een passend advies aan uw cliënten en verantwoorde kredietverstrekking. U krijgt vervolgens 2 à 3 voorstellen waarin u zelf een keuze kunt maken voor de lening die bij het klantprofiel van uw klant past. U voldoet hiermee ook aan de wettelijke regels van onafhankelijkheid en objectiviteit ondanks dat u over 1 loket beschikt om uw kredietaanvragen in te dienen. Dat scheelt u veel tijd en energie die u vast aan andere werkzaamheden kunt besteden.

 

 U bepaalt!

En toch bent u degene die zelf bepaalt welke offerte het best past binnen uw advies en bij de persoonlijke situatie, behoefte en wensen van uw cliënt geheel volgens de regels van de Wft. Het aanvraag- en verwerkingstraject is snel, simpel en zeer efficiënt. U kunt hierover contact opnemen met CFSN Kredietendesk. Gezien de schaalgrootte die CFSN Kredietendesk kan bereiken hebben wij goede afspraken over condities en provisies kunnen afspreken. Daar kunt u van profiteren.