Onze diensten

Optimale ondersteuning in uw adviespraktijk

Als Intermediair wilt u graag bezig zijn met het geven van een passend advies van financiële producten aan uw cliënten. U wilt ongetwijfeld tevens aan wet- en regelgeving voldoen, maar ook vanwege de continuïteit van uw onderneming met uw bestaande cliënten communiceren en nieuwe cliënten werven. U wilt vast en zeker uw onderneming onder de aandacht brengen!

Wij kunnen u helpen om heel veel administratieve en operationele werkzaamheden uit handen te nemen, zodat u de tijd heeft om uw organisatie te laten groeien en aandacht te besteden aan verdere continuïteit van uw onderneming. CFSN Kredietendesk biedt u daarom een dienstenpakket aan dat u optimaal ondersteunt in uw adviespraktijk. Naast de onbeperkte ondersteuning bij uw kredietverlening voor consumptief krediet en financial lease bieden wij u mogelijkheden om digitaal aanvragen en dossiers te kunnen verwerken en bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van ondersteunende marketingcampagnes, kredietmodules en Wft applicatie MijnLeenadvies. In de kantlijn onder 'Categorieën' treft u er meer informatie over aan.

 MijnLeenadvies

Het bieden van gemak naast een gedegen opzet waarbij het klantprofiel, de inventarisatie en de analyse mogelijkheden evenals de advies- en motivatiemodule zijn geïntegreerd.

MijnLeenadvies »

 Marketingondersteuning

Marketingactiviteiten zijn onontbeerlijk om dat te bereiken. Wij ondersteunen u derhalve met uw marktbewerking door een volwaardige online marketingsite aan te bieden.

Marketingondersteuning »

 Financiële opleidingen

CFSN Kredietendesk vindt het belangrijk dat u en uw medewerkers gekwalificeerd zijn. Dat begint bij het volgen van een goede opleiding en om deze kennis in de praktijk toe te passen.

Financiële opleidingen »

 Intermediare software

Wij hebben een aanvraagformulier voor u beschikbaar die u op uw eigen website kunt plaatsen waarmee uw cliënt of een bezoeker bij u een kredietaanvraag kan indienen.

Intermediare Software »