Financiële opleidingen door Lindenhaege

Lindenhaeghe en CFSN: een perfecte match

CFSN Kredietendesk vindt het belangrijk dat u en uw medewerkers gekwalificeerd zijn. Dat begint bij het volgen van een goede opleiding die u niet alleen de kennis verschaft om Wft proof te zijn, maar u ook vaardigheden aanleert om deze kennis in de praktijk toe te passen.

Voordelig studeren met korting bij Lindenhaeghe
Als partner van CFSN Kredietendesk willen wij u graag ondersteunen in de mogelijkheden om aan deze opleidingseisen te kunnen voldoen tegen gunstiger condities dan rechtstreeks opleidingen boeken. Wij hebben dan ook een samenwerking met het toonaangevende opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Voor álle PE en PA opleidingen en examens die u afneemt krijgt u via CFSN Kredietendesk bij Lindenhaeghe ontvangt u een extra aantrekkelijke korting. Meer informatie en kortingen vindt u op de pagina van Lindenhaeghe. Voor Wft opleidingen bijvoorbeeld kunt u bij Lindenhaeghe kiezen uit diverse opleidingsvormen, zoals een klassikale dag- en avondopleiding, E-learning, online college of zelfstudie.

Altijd vakbekwaam en permanent actueel
Al enige jaren werkt CFSN Kredietendesk op het gebied van de ontwikkeling van de vakbekwaamheid samen met Lindenhaeghe. Lindenhaeghe is een gespecialiseerd opleider in de financiële dienstverlening en ondersteunt CFSN Kredietendesk én haar klanten in alle beroepskwalificaties.

Volledig opleidingsprogramma met kortingen!
Indien u zich geen zorgen wilt maken om een goede invulling te geven aan al uw Wft opleidingen en Permanent Actueel verplichting, bekijk dan via de website van CFSN Kredietendesk de mogelijkheden bij Lindenhaeghe en bereken de korting. Via deze link kunt u het volledige opleidingsprogramma van Lindenhaeghe bekijken en u inschrijven voor opleidingen en examens.

Ga naar volledig opleidingsprogramma