100% Online Early Birds Actie van Lindenhaeghe met extra korting via CFSN


100% Online Early Birds Actie van Lindenhaeghe met extra korting via CFSN

Alle PE-opleidingen en examens boekt u met 6% korting via de CFSN-website Speciaal voor Early Birds boekt u momenteel PE 100% Online van € 129,- voor € 69,-. Via CFSN krijgt u op deze actieprijs nog eens 6% korting. 100% Online is de meest complete online route richting het PE-examen.

Op 1 april 2019 is een nieuwe PE(wft)-periode gestart.

De nieuwe PE-periode loopt tot 1-4-2022. Dat betekent dat u de komende periode niet twee, maar drie jaar de tijd heeft om uw PE-certificaten te halen. Met ingang van 1 april zijn er enkele wijzigingen binnen het vakbekwaamheidsbouwwerk.

  • Hieronder hebben wij de wijzigingen voor u op een rij gezet.

Over de module Basis -> vervallen PE-plicht
Omdat de module Basis niet langer als beroepskwalificatie «adviseur Basis» wordt aangeduid, maar alleen als «module Basis» vervalt de PE-plicht. De eis om permanent actueel te zijn wanneer er sprake is van klantcontact, blijft gewoon bestaan.

Over Hypothecair krediet/Consumptief krediet -> combineren mogelijk
Omdat per 1 april 2019 de adviseur hypothecair krediet mag adviseren over zowel consumptief krediet als hypothecair krediet, kan de adviseur er voor kiezen om zijn of haar beroepskwalificatie Consumptief krediet na 1 april niet meer te onderhouden. 

Over Wft Pensioen en Wft Vermogen -> verplaatsing toetsterm
De advisering m.b.t. het onderwerp doorbeleggen bij expiratie-uitkeringen is verplaatst naar de module Pensioen. Wat dit precies inhoudt, leest u hier.

Meer informatie over de modules, de nieuwe PE-periode en de uitzonderingen vindt u in dit handige PE-stappenplan.

  • Voorbereiden op het PE-examen + Actie

Via de speciale CFSN Lindenhaeghe-website kunt u zich inmiddels inschrijven voor PE-opleidingen en -examens in de nieuwe periode. U krijgt dan 6% korting, deze is reeds in de prijs op de website verwerkt. U kunt bij Lindenhaeghe studeren op de manier die bij u past.

  • Klassikaal à de succesvolle combinatie van Opleiding & Examen leidt steevast tot hoge slagingspercentages
  • 100% Online à Speciaal voor Early Birds boekt u momenteel PE 100% Online van € 129,- voor € 69,-. U studeert hierbij volledig digitaal.
  • Los examen

100% Online Early Birds Actie
100% Online is de meest complete online route richting het PE-examen. Met de goedgevulde digitale toolkit ‘100% Online’ bereidt u zich tegen een aantrekkelijke prijs digitaal voor op het examen.

Uw toolkit bevat:

  • Online studiemateriaal (pdf)
  • Online College (vakinhoudelijke video), E-learning, Oefenexamens
  • Extra vaardighedenvideo’s

Al onze digitale producten bevatten Slim Leren. Slim Leren is een slimme manier om gedurende het studeren (extra) te oefenen. Slim Leren is een vast onderdeel van elke Leerroute en helpt u om makkelijk kennishiaten op te sporen en op te vullen.

Al onze PE-opleidingen en examens boekt u met 6% korting via de CFSN-website