Finix koppelen
CFSN Kredietendesk in enkele stappen koppelen aan Finix?

Met één offerteaanvraag ontvangt u meerdere kredietoffertes. U voldoet hiermee aan uw onafhankelijke status.

Finix koppelen

CFSN Kredietendesk activeren in Finix

Met de invoer van CFSN Kredietendesk in Finix kunt u met een paar muisklikken een kredietofferte aanvragen. Dat is efficiënt en bespaart u veel tijd.

U kiest ten behoeve van de offerte te allen tijde voor het product ‘Interbank Kredieten’ (zij zijn nl. voor CFSN Kredietendesk de enige aangesloten kredietaanbieder binnen Finix) en u verzend onder ‘Inkooporganisatie’de aanvraag naar ‘CFSN Kredietendesk’. Wij geven u vervolgens van meerdere kredietaanbieders een voorstel retour, zodat u het best passende voorstel kunt aanbieden aan uw klant. Het kan zijn dat de gekozen kredietaanbieder de aanvraag afwijst, of dat een andere kredietaanbieder b.v. over betere voorwaarden beschikt of een lagere rente heeft.

  Zo werkt Finix

In Finix kunt u een financieel advies samenstellen voor uw klant. Dat kan een hypotheekadvies zijn, in combinatie met bijvoorbeeld een restschuldfinanciering.

U stelt CFSN Kredietendesk in Finix in als ‘Inkooporganisatie’ voor kredieten. Daarvoor dient u het agentnummer van CFSN Kredietendesk in te voeren. Offerte-aanvragen in Finix worden dan automatisch via HDN naar ons doorgestuurd. U krijgt vooralsnog meerdere offertes per e-mail van ons terug.

  Waarom invoer CFSN binnen Finix?

Wanneer u CFSN Kredietendesk op de juiste wijze als inkooporganisatie invoert in Finix, dan krijgt u heel efficiënt met één offerte-aanvraag een kredietofferte van alle mogelijke aanbieders per e-mail teruggestuurd. Vaak ook binnen een uur.

CFSN Kredietendesk betaalt u minimaal dezelfde en soms zelfs een betere provisie door dan de banken rechtstreeks. Ook betaalt u geen kosten voor uw aanstelling en zijn er geen productieverplichtingen.

 

  CFSN koppelen?

U moet een aanstelling bij CFSN Kredietendesk hebben om een koppeling met Finix mogelijk te maken. Heeft u nog geen aanstelling? Vraag dan heel eenvoudig een kosteloze aanstelling aan!

  Bent u geïnteresseerd?

Uw adviseur vertelt u graag meer over onze koppeling met Finix tijdens een persoonlijk gesprek. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen op 088-237 60 60 of mailen naar salessupport@cfsn.nl


Geïnteresseerd?

Als onafhankelijk Financieel Service Center zijn wij uw verlengstuk en behartigen wij uw belangen en met name ook die van uw cliënten. Uw adviseur vertelt u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen op 088 - 237 60 60 of mailen naar salessupport@cfsn.nl