CFSN en Defam

Een perfecte combinatie

CFSN Kredietendesk biedt u met Defam een betrouwbare kredietaanbieder met een breed scala aan financieringsoplossingen. Zowel voor de eigen woning alsmede voor overige consumptieve doeleinden bieden wij u via Defam diverse mogelijkheden.

Defam Premium
Vanwege onze positie als marktleider in consumptief krediet alsmede de kwaliteit van onze dienstverlening, behoren wij tot een select gezelschap die het Premium Label van Defam mogen aanbieden. Dit houdt in dat u naast de reguliere producten van Defam kunt profiteren van dit exclusieve label.

Gemak en efficiency!
Naast Defam heeft via CFSN Kredietendesk toegang tot alle relevante aanbieders in Nederland. Met CFSN voldoet u daarmee aan uw onafhankelijkheid en objectiviteit zoals u in uw DVD waarschijnlijk heeft aangegeven. U krijgt van ons dan ook meerdere offertes. Ú heeft het klantcontact en bepaalt samen met uw cliënt wat een passende lening is. Door middel van een uiterst fraai en compleet portefeuille- en provisieoverzicht heeft u maandelijks een goed inzicht in uw portefeuille.


Heeft u nog geen aanstelling? Klik hier voor een gratis agentschap!