Vertrek Diana Blom

01-09-2017
Vertrek Diana Blom

Onze Accountmanager Buitendienst, Diana Blom, zal per 1 september CFSN Kredietendesk verlaten voor een vervolg van haar carrière. Zij zal als ZZP'er aan de slag gaan en met name sales & consultancy activiteiten ontplooien. 

Gezien het grote aantal intermediairs en de afwikkeling van haar functie is het onmogelijk om een ieder persoonlijk te benaderen. Onderstaand dan ook een persoonlijk bericht van haar.

Opvolger is Stefan Schoonwater!

Stefan zal Diana opvolgen in de buitendienst. U kunt hem bereiken op hetzelfde telefoonnummer als Diana had: 06-10 89 8080. U kent Stefan wellicht gezien zijn 6-jarige binnendienst ervaring bij CFSN Kredietendesk. Hij heeft alle afdelingen doorlopen en is volledig op de hoogte van alle processen en procedures. Kortom, een waardige opvolger en gesprekspartner voor u. Stefan zal alles in het werk stellen om u te ondersteunen en van dienst te zijn.


Persoonlijk bericht Diana Blom

Na 7 jaar met veel plezier te hebben gewerkt voor CFSN Kredietendesk is de tijd aangebroken om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn passie ligt in Sales & Consultancy. Een logische volgende stap is dan ook de start van mijn eigen bedrijf. Graag wil ik iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en gastvrijheid al die jaren. Dat heb ik erg gewaardeerd! De wereld is klein, dus we komen elkaar vast nog tegen. Ik wens jullie allen veel goeds toe!
Diana Blom