Hypovak 2017: How to fix the future, Anticiperen op Life Events

08-05-2017
Hypovak 2017: How to fix the future, Anticiperen op Life Events

CFSN Kredietendesk is evenals afgelopen jaren sponsor van HypoVak, een van de grootste hypotheekcongressen van Nederland. HypoVak wordt op dinsdag 30 mei in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein gehouden.

Het thema van de dag luidt How to fix the future - Anticiperen op Life Events. Hoe kan de professional er nou voor zorgen dat hij of zij door de klant gebeld wordt op het moment dat er sprake is van een life event, zoals bijvoorbeeld een huwelijk, of juist een scheiding? Onder de professionele leiding van Diana Matroos zullen verschillende belangrijke sprekers vanuit allerlei hoeken antwoorden formuleren. Tevens zal er veel aandacht zijn voor het hypotheekproces zelf. Hoe kan dit proces vergemakkelijkt, vereenvoudigd en verbeterd worden? Ook hierbij geven de juiste sprekers acte de presence en voorzien u van gefundeerde antwoorden en oplossingen.

Wij nodigen u van harte uit als onze gast op HypoVak 2017.
Registreer u direct voor een gratis toegangskaart voor HypoVak, klik hieronder op aanmelden en vul bij 'sponsorcode' de volgende code in: CFSN17. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wij ontmoeten u graag op 30 mei bij onze stand in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Aanmelden