am:dag 2017: Building Trust.

06-10-2017
am:dag 2017: Building Trust.

CFSN Kredietendesk is evenals afgelopen jaren sponsor van de am:dag, een van de grootste verzekeringsbranchedagen van Nederland.

De am:dag wordt op dinsdag 21 november in het Beatrixgebouw in Utrecht gehouden.

Het thema van de dag luidt: Building Trust.
De verzekeringsbranche is op de goede weg. Maar de denkbeeldige kloof tussen de sector en de klant is nog niet helemaal gedicht. Daarvoor is meer vertrouwen nodig. Dat gaat stapje voor stapje. Bij elk polisgeschil laait de discussie op: kan de klant de industrie wel vertrouwen? Zijn de adviseur en de verzekeraar er wel, als het er écht toe doet?
Hoe gaat dat straks, als verzekeren steeds meer on demand gebeurt? Kan de klant de gevolgen overzien? Wat doet technologie met vertrouwen? Kunnen financiële dienstverleners daardoor juist een grotere rol spelen in het dagelijkse leven van hun klanten? Dichterbij komen? De hoofdvraag blijft: hoe laat ik de klant zien dat ik er ben, voor hem. De am:dag 2017 biedt aan adviseurs en verzekeraars handvatten om te bouwen aan vertrouwen.

Wij nodigen u van harte uit als onze gast.
Meld u aan voor de 27e editie van deze unieke verzekeringsbranchedag en laat u inspireren!
Schrijf u nu in via deze link en kies de optie 'Relatie; ik heb een relatiecode'. Vervolgens dient u uw unieke code in te vullen: CFS_am17_391. Meld u nu aan! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wij ontmoeten u graag op 21 november bij onze stand in het Beatrixgebouw in Utrecht.